häävalokuvaus tausta

Yllätä ylioppilaskuvassa

Ylioppilaskuva miljöössä

Valkolakin saaminen on yksi elämän merkkipaaluja, joka ansaitsee arvoisensa valokuvan. Ylioppilaskuvan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä. Miljöössä valokuviin saa uuden ulottuvuuden. Haluaisitko kuviin jonkin teeman tai onko jokin asia lähellä sydäntäsi, jonka haluaisit mukaan valokuvaan. Miljöövalokuvauksessa mahdollisuudet ovat rajattomat. Ota yhteyttä ja kerro millaiset valokuvat sinä haluaisit! Katso ideoita Kuvagalleriasta.

Ylioppilaskuva

Ylioppilaskuvaus sisältää

- valokuvaus n.30 min.

- Digitaaliset koevedokset kuvista

- Käsitelty ja muokattu potretti pohjukkeella,valokuvan koko 12x15cm, 1 KPL

Hinta 80€

Saat kaikkiin toimitettuihin valokuviin käyttöoikeudet, joten voit tilata kuvia itse haluamastasi paikasta tai käyttää kuvia vapaasti esim. facebookissa yms. Käsitellyt lisäkuvat vapaalla teettämisoikeudella 29 €/kpl.

Jaa Google-plussassa

Hääkuvaus paketit

Vihkikuvat ja potretit vaiko kenties koko juhlan dokumentaarinen valokuvaus. Tai pelkästään vain hääkuvat. Katso eri pakettivaihtoehdot ja hinnat.

Hääkuvaus miljöössä

Esikoisen ensimmäiset syntymäpäivät lähestymässä vai yhdessä sisaruksien kanssa valokuvaan. Myös kaste- ja vauvakuvat. Pyydä tarjous.

dokumentaarinen hääkuvaus

Unelmoitko dokumentaarisista valokuvista juhlista tai valmistautumisesta hääpäivään. Anna valokuvaajan tallentaa päiväsi. Lue lisää ja katso hinnasto.

Käy lukemassa Blogia

Paperinen versio 03/2013

Valokuvat ansaitsevat arvoisensa kohtelun, parhaimmillaan kuvat ovat printattuina.

Hääleikit 11/2012

Mielenkiintoisimmat hääleikit ja ohjelmanumerot.

Mustaa valkoisella 06/2012

Mustavalkoinen valokuva elää yhä ja nykyään suositumpaa kuin muutama vuosi sitten.

Varaa kuvausaika!